2010. március 14., vasárnap

Nyelvtanfolyam indul!!!


Sok évnyi kutatás eredményeképpen végre megszületett az az univerzális nyelv, amely egy csapásra megoldja a különböző országok közt fellelhető kommunikációs problémákat.

Nem kell többé több nyelvet megtanulj ahhoz, hogy érvényesülni tudj, elég, ha most akciósan beiratkozol a legújabb ESZTERANTÓ nyelvtanfolyamra!

Csak két alkalomba telik, és máris jelentkezhetsz nyelvvizsgára. Ennyire egyszerű!

A nyelv egyszerűsége abban rejlik - amint az elvégzett kutatások is bizonyítják -, hogy igazából mindenki ennek a nyelvnek a birtokában jön a világra, de aztán a káros környezeti hatások eredményeképpen elfelejti ezt. Nem kell tehát újat tanulni, elég felfrissíteni a memóriánkat, és máris könnyedén cseveghetünk bárkivel, a világ bármely tájáról!
A nyelv nagy előnye, hogy fonetikus, nincsenek bonyolult nyelvtani szabályok, nincs ragozás. Nagy hangsúlyt kapnak a nyelv használata mellett a nonverbális elemek, a mimika, a hanglejtés, és legfőképpen a mutogatás!

Egy kis ízelítő abból, mennyire könnyű is ez a nyelv:

- például ha beszélgetőpartnerünk figyelmét szeretnénk felhívni valami érdekes dologra, azt mondjuk Neki, hogy "neba", vagy "nebaba"!
- ha éhesek vagyunk, azt modnjuk: "ám, ám", és bőszen tátogtatunk mellé!
- ha azt kérdezik tőlünk, hogy csinál a boci, azt mondjuk, "mmmmmmú"!
- ha a párnánkat kérjük, vagy apát látjuk meg, azt mondjuk "pa"!
- ha sétálni mennénk, mondjuk azt, hogy "éééééta"!
- a nagyapák gyűjtőneve: "tataaaa"
- ha a vázában levő virágot szeretnénk megszagolni, mutassunk rá, és közben orrunkat felhúzva szuszogjunk erőteljesen - anya biztosan megérti mit szeretnénk
- ha kézbe kapjuk apa vagy anya mobiltelefonját, szorítsuk a fejünk meg a vállunk közé, és mondjuk "aló"!
- és végül, de nem utolsósorban ott van a sírás, mint remek eszköze annak, hogy a világ tudtára adjuk, mit szeretnénk, vagy mit nem szeretnénk!

Ha többet szeretnél megtudni erről a roppant izgalmas nyelvről, jelentkezz! A helyek száma korlátozott!

Oktató: Eszter

0 megjegyzés on "Nyelvtanfolyam indul!!!"

Megjegyzés küldése