2009. június 18., csütörtök

Üdv nálunk!!


Amióta megfogalmazódott bennem, hogy leírnám Eszter lányunk, és ezáltal kis családunk mindennapjait, úgy éreztem, sosem jön el a pillanat, hogy leülök a laptop elé és elkezdek gépelni.
De eljött, most meg már pár perce itt ülök, és azon gondolkozom, mit is írjak.... No, de hát gondolom ez csak a kezdeti lámpaláz, majd belejövök, és csak győzzetek olvasni :).

Szóval, Eszter. Ő a csoda a mi életünkben. Tavaly december 30-án született Brassóban. Új év, új kezdet, mondhatnánk, hiszen az év első napján érkeztünk haza, azóta kitölti a napjainkat, igazi öröm a család minden tagjának.

Őt szeretném megismertetni Veletek. A blog címe nem akar utalás lenni a "Briget Jones naplója" című filmre, bár kicsi lányom sonkáit tekintve, van hasonlóság kettejük közt...

A blog bannerén megjelenő kis ruhácskák láttán Szilamér (csak annak, aki nem tudná, Ő a férjem :)), megjegyezte, hogy most akkor ezzel a bloggal az a célom, hogy kiteregessem a szennyest?? Hát nem... :)

Igazából Esztert szeretném bemutatni Nektek, büszkélkedni Vele, elmesélni, hogy mik történnek velünk mostanság, képeket mutogatni. És mivel a nap nagy részét itthon töltöm, amíg Eszter békésen szundikál kiírom magamból a gondolataimat.

Remélem számotokra is olyan jó időtöltés lesz olvasni, mint amennyire nekem az volt írni.


0 megjegyzés on "Üdv nálunk!!"

Megjegyzés küldése